hoe een item terug te sturen in de besalesports.com

1. Vul het retourformulier in en druk een antwoordpostlabel af.

2. Pakket uw retour veilig. Voeg zoveel mogelijk originele verpakking toe.

3. Breng het naar het postkantoor en vraag om een bewijs van plaatsing.

4. Uw teruggave zal worden verwerkt en een vervanging of een terugbetaling zal worden uitgegeven.

Terugbetaling Het beleid

Voor verzoeken om gehele bestelling of annuleringen ontvangen binnen 14 dagen vanaf de dag na levering van de bestelling, zullen wij uw betaling, inclusief de verpakkings- en verzendkosten, terugbetalen (met uitzondering van de extra kosten die ontstaan als u een andere bezorging kiest dan de goedkoopste type standaardlevering aangeboden door ons). De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Voor gedeeltelijke bestellingen die binnen 14 dagen na de dag van levering worden ontvangen, zullen wij de kosten van het bestellingsartikel terugbetalen. Verpakking- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar. De koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Hele of gedeeltelijke terugontvangsten voor bestellingen ontvangen na 14 dagen vanaf de dag na levering kan naar eigen goeddunken en een aangeboden kredietnota of omwisseling worden aanvaard. De verpakkings- en verzendkosten zijn niet restitueerbaar en de koper is verantwoordelijk voor de kosten van het retourneren van de bestellingsartikelen.

Standaard verpakkings- en verzendkosten voor wisselitems worden niet in rekening gebracht, tenzij de wisselitems vervolgens aan ons worden geretourneerd voor een terugbetaling, in welk geval ze van de terugbetaling worden afgetrokken. Expressverpakkings- en verzendkosten voor wisselitems moeten vooraf worden betaald.

Procedure

Om een retouraanvraag via deze website in te dienen, logt u in op uw account, ga naar ‘Voltooide bestellingen’, Klik op ‘terugkeer Items’ naast de relevante bestelling, vul het formulier in en klik op ‘voorleggen terugkeer Verzoek’. alternatief, Neem contact met ons op per telefoon of e-mail met uw bestelnummer, wat u zou willen retourneren en waarom u het terug wilt sturen.

U ontvangt dan een e-mail met uw terugkeer Verzoek ID plus instructies over hoe u de items aan ons kunt retourneren.

We zullen het met u eens zijn om het artikel te restitueren, vervangen of omruilen op basis van beschikbaarheid.

Plaats de retourzendingen zonder onnodige vertraging en in ieder geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag waarop u uw retouraanvraag meedeelt, bij ons terug. We raden u aan een vastgelegde of track and trace-verzendmethode te gebruiken die voldoende dekking biedt voor de gepubliceerde waarde.

Na ontvangst van het pakket zullen we bepalen of het item aanvaardbaar is voor retournering in overeenstemming met ons beleid.

Zodra we uw geretourneerde goederen hebben ontvangen, sturen we u een e-mailbevestiging en wordt uw teruggave binnen verwerkt 7 dagen.

Restituties worden terugbetaald met hetzelfde betaalmiddel dat u voor de eerste transactie hebt gebruikt. Het kan een aantal extra werkdagen duren voordat het bank- en creditcardsysteem het geld op uw creditcard of bankrekening terugbetaalt zodra we u hebben terugbetaald.

Als het item niet acceptabel is, zullen we het u terugsturen met een verklaring van de redenen voor de teruggave.